Menu
Gildia Pióra na Patronite

wybacz
że wciąż w sercu cię noszę
lecz między smutkiem
a tęsknotą
nie mam czasu
by w sercu posprzątać
nie mam czasu
by z głowy wyrzucić obrazy
relikty wspólnej przeszłości
nie mam czasu
by z tobą umrzeć

11 108 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    14 August 2015, 00:33

    uściski i pozdrowienia :*

  • czasem_wciskam_escape

    12 August 2015, 18:36

    zostawiam uśmiech i buziaki :-) :-*

  • Deszcz

    12 August 2015, 13:09

    całą sobą DZIĘKUJĘ.

  • Mateusz Nisztuk

    12 August 2015, 12:41

    Całym sobą na TAK.