Menu
Gildia Pióra na Patronite

kilka słów do niej ...

wybacz mi
tych chwil kilka
wzruszeń i łez
z oczu kapiących

wybacz mi
słowa melancholii
w kilku wersach
zamkniętych

wybacz mi
na gwiazdy spoglądanie
gdy chłód łóżka
spać nie pozwala

wybacz mi
że wciąż powtarzam
kocha się raz
i serce mam zamknięte

wybacz mi
bo wiem że byłabyś zła
i kazała żyć
póki mam czas

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • krysta

    16 March 2013, 14:31

    Bardzo ładny wiersz !
    :)

  • AMA

    16 March 2013, 12:33

    kolejny piękny wiersz..., serdecznie pozdrawiam