Menu
Gildia Pióra na Patronite

W Przytułku

W tym przytułku jest na spółkę
pralka, czajnik i komputer ...
tylko dziś jeszcze, na Święta,
mam dla siebie ten o, tutaj.

Łukasz już się wyprowadził,
lecz mi jeszcze go zostawił
bym się ze swą narzeczoną
całe Święta mógł tu bawić.

Marcin, który mieszka ze mną,
dziś wieczorem wraca z domu
a ja sam przez całe Święta
tu siedziałem po kryjomu.

Wprost przed drzwiami mymi Haker,
pies co też ma biodra chore,
wciąż wydaje dźwięki takie
co kojarzą się z horrorem.

Już się kończą teraz Święta,
czekam na swą operację ...
obym zdołał w pracy przetrwać
do mej rehabilitacji.

Dla Łukasza K. ... w podzięce za SUPER Święta.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!