Menu
Gildia Pióra na Patronite

to trzeba kochać... by tak

w tym dniu
wszystko jest inne
i gwiazdy świecą mocniej

jakże wyraźne dotknięcia
naznaczają promienie myśli
podkreślają usta pragnień

oplatają mową oczywistą spojrzeń
spacer gdyż trzymam twoją dłoń
spacer objęć w twoich włosach

tak bardzo lubię to w tobie
i jesteś wtedy przy mnie blisko
cała o dotknięcie duszy pełna

i lubię... odtwarzać cię wciąż na nowo
myślą spojrzeń gdy płyniesz ze mną
a ja pod prąd - uparcie wciąż kocham

https://www.youtube.com/watch?v=DF3XjEhJ40Y

84 105 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!