Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odwiedzić wspomnienia

W tych wszystkich miejscach
W których kiedyś byłem
Zostawiłem cząstkę siebie.

Wracając do nich myślami
Staram się je wszystkie poskladać
Poskładać w całość.

Pokryte rdzą i kurzem
Trudno mi je dopasować
Może to nie moje wspomnienia

Może to nie moje miejsca.
Zbyt wielki jest ten świat
Zbyt mało mam czasu.

1946 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    17 April 2015, 18:45

    Nie bądź jak głupi Jasio z Kaczmarskiego, co na złudę przeszłości się łasił. Których minąłeś nie dogonią, a Ty nie zwaalniaj, a już szkoda fatygi dla ruin, rdzy i starego kurzu.