Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kapelusz i Obcas

W twych oczach nie przeczytam twoich myśli
to grzech ingerować w ideał każdego mężczyzny
dwadzieścia sekund wystarczy do zazdrości
Twoje oczy! ile Mocy!

Samotna kobieta, drink, tlący się papieros,
czysta i niewinna przy okrągłym stole
córka diabła w demonicznej odmienności
intrygująca odległym płomiennym spojrzeniem

Poczułem... fala, przeszyły mnie dreszcze,
delikatny wibrujący głos jak w transie
na scenie, niesamowita muza nocy
już tęsknie za tym bólem rozkoszy

Aura głębi zrozpaczonej duszy
pragnącej ideałów miłości
wolności i wyrozumiałości
zawsze wysoko śnić na jawie

Zaklęta sala jak fotografia
Muza nocy lśniąca w melodii
wyzwanie moje, muszę je podjąć
czerwona suknia, oczy demona

smuga dymu i mój stary płaszcz
nie w szatni, wibruje i tańczy
otula ponętnie czerwony ideał
choćby do końca świata

1482 wyświetlenia
23 teksty
7 obserwujących
  • Oddech Nocy

    19 January 2011, 17:39

    ciesze ze wam się podoba,
    i również pozdrawiam ;)

  • motylek96

    18 January 2011, 23:08

    Nie,nie będę się rozpisywać.
    Zabieram,to jest mój komentarz:))