Menu
Gildia Pióra na Patronite

TY

W Twoim spojrzeniu jest coś,
Co patrząc Ci w oczy
Po prostu mnie rozbraja,
Co pomału otwiera mą duszę
I chociaż starałam się ją zamknąć
Przypomina mi, że zawsze żyjesz we mnie

Jest coś, co twój uśmiech skrywa,
(Co twój uśmiech skrywa)
Bo nawet nie dotykając mnie,
Delikatnie mnie pieści
Który zawsze wypełnia mnie nadziejami
I sprawia, że z każdą sekundą
Coraz bardziej się w Tobie zakochuję.

Tym razem nie będę słuchała rozsądku,
Będę Cię kochała w każdej chwili i przez całe swe życie.
Wypełnię Twoje dni nadzieją,
Kawałeczek księżyca podaruję Ci
Każdego dnia, podaruję Ci moje serce.

Ty, który znasz wszystkie me sekrety
Który masz klucze do wszystkich mych uczuć
Rozszyfrowujesz moje łamigłówki,
Grasz wszystkimi moimi kawałkami
I uczysz mnie czuć.

36 399 wyświetleń
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!