Menu
Gildia Pióra na Patronite

W Twoich oczach

W Twoich oczach piękno straciłam
Choć wcale się nie zmieniłam
A może tak mi się tylko zdaje
Że nie potrzebne Ci jest mnie przytulanie
Twoje dziwne zachowanie...
Dlaczego ja obrywam za nie?
Znów łza płynie, siebie ranie
Dla Ciebie to tylko głupie gadanie
Myślisz że krzywda mi się nie stanie?
Zobaczysz, pozostanie Ci ubolewanie.

38 492 wyświetlenia
228 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!