Menu
Gildia Pióra na Patronite

MIłość na całe życie

Twą miłością otulony
W Twe oczy tak wpatrzony
Czekam tu w samotności
Na tę chwile i radości
Kiedy znowu Cię zobaczę
Po prostu się rozpłaczę
Przytule Cię do siebie
Bo ja kocham mocno Ciebie
Serce moje Ci oddałem
Gdy Cię pierwszy raz ujrzałem
I przysiągłem razem bycie
Miłość Ci na Całe życie
Że tu będę zawsze by
Spełniać Twoje wszystkie sny

50 964 wyświetlenia
204 teksty
16 obserwujących
  • mill

    28 February 2016, 11:33

    ...skromny ale piękny wiersz ....

  • agniecha1383

    14 July 2013, 10:10

    Boguś... silna Bardzo ta Twoja miłość:)pozdrawiam

  • misiek45

    13 July 2013, 19:36

    Czarujący wiersz o miłości-pozdrawiam serdecznie:))