Menu
Gildia Pióra na Patronite

Namiętności słabości.

Wtuleni w siebie
Czują się jak w niebie
Pęknie wyglądają
Miłość sobie dają

Lecz to wesołe
I radości wiele
To nie kochankowie
Lecz przyjaciele

I choć Ona jest jak anioł
A On niby jej służący
To pocałował jej dłoń
A pocałunek był gorący

A to wszystko procentem
W winie szatańskim zamętem
Nie żałują tej chwili słabości
Że w przyjaźni oddali się namiętności

https://www.youtube.com/watch?v=8N-qO3sPMjc

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    11 October 2014, 21:44

    Wzajemnie Krystynko.

  • krysta

    11 October 2014, 20:21

    Świetny wiersz...
    miłych snów ;)