Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiedzieć tak

W tle: Rebecca St. James - "I will praise You"
http://www.youtube.com/watch?v=jXET-duSRr8

pozwól mi odpowiedzieć
TAK
na Twoje wołanie
i niech dźwięk Słowa
nie ustanie
zakorzeni się we mnie
swoim echem
i wybrzmiewać będzie
codziennością

każda z decyzji
pod znakiem Krzyża
dziś stoi
a ja z dłońmi pustymi
z sercem po brzegi
pełnym pragnieniem
klękam

w Majestacie Twoim
pozwól być narzędziem
Świętej Bożej Woli
gdyż pragnę powiedzieć
TAK
by każdego dnia
wybrzmiewało Miłością

22 622 wyświetlenia
434 teksty
46 obserwujących
  • fyrfle

    10 February 2014, 21:21

    Dla mnie to brzmi jak uzależnienie od jakiejś religii, albo ten tekst jest po prostu nie z mojej parafii.

  • Albert Jarus

    21 August 2013, 23:05

    przepiękny... bardzo bardzo mi się podoba