Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okruch

W tle:
Mari Boine - "Mu Ustit Eŋgeliid Sogalaš"

https://www.youtube.com/watch?v=6p6B99XEdSU

myśl
jak okruch chleba
pozostawia posmak
nienasycenia

może być śladem
drogą powrotną
z emocjonalnego chaosu
zagubienia

może być próbą
milczenia
w świecie krzyczącym
pustką

może być gwiazdą
wciąż jaśniejącą
na wygasłym niebie
zwątpienia

myśl
jak okruch chleba
wzmaga apetyt
zrozumienia

3825 wyświetleń
84 teksty
8 obserwujących
  • carpe_noctem

    7 April 2016, 19:51

    krysta, dziękuję. :)
    Pozdrawiam,
    C.N. :)

  • krysta

    7 April 2016, 11:06

    Ciekawie...
    Pozdrawiam :)