Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezbronna

W tle: Deep Purple - "Sometimes I feel like screaming"
https://www.youtube.com/watch?v=4fsbIbAt_mo

czasami
gdy nie mówię nic
cisza
rzuca cień zrozumienia
i tylko Ty
nie boisz się
w niego wejść

a to taka ciemność
co rozjaśnia bezlitośnie
i na świeczniku stawia
to co ze strachu
nawet w myślach
przemilczam

że czasami
jestem bezbronna
choć nie składam broni
lecz czym jest mój szept
wobec krzyku świata?

3824 wyświetlenia
84 teksty
8 obserwujących
  • carpe_noctem

    8 May 2016, 20:17

    Żegnając się ze świtem, cóż, nie każdemu się podoba. ;)
    Pozdrawiam serdecznie,
    C.N. :)

  • carpe_noctem

    8 May 2016, 18:46

    Dziękuję, krysta :)
    Pozdrawiam,
    C.N. :)

  • krysta

    8 May 2016, 17:29

    zamyśla...podoba się...pozdrawiam :)