Menu
Gildia Pióra na Patronite

W tęsknocie

w tęsknocie
zmieszana chwila i wieczność
wspomnienia ciężkie na dno opadają
a człowiek wraz z nimi tonie
my nieporadni z tą pustką
zaplątani w sieć samotności
trzepoczemy myślami
a to wszystko na próżno

53 625 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!