Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życzenia noworoczne

W tę noc sylwestrową,
życze wam bliskości z drugą osobą.
Dużo szczęścia i słodyczy,
reszty niech każdy sobie sam pożyczy.

A ponadto dużo zdrowia,
i by zabawa sylwestrowa,
była tak udana,
by trwała do białego rana.

17 018 wyświetleń
89 tekstów
2 obserwujących
  • 31 December 2017, 11:19

    Wzajemnie. :))