Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niczyja

W tej chwili
bawię się wiatrem
to kołyszę się
to spadam na dno
bez więzów
bez szaleństwa kochania
obejmuję życie
by uczynić je moim
białą skórą
bez dotyku dłoni
umieć przegrywać
i śmiać się z życia
i za każdym razem
wierzyć...że będę czyjaś.

https://www.youtube.com/watch?v=MQJhUHxnxso

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    27 April 2017, 08:28

    pozdrawiam ciepło:) :) ;)

  • fyrfle

    26 April 2017, 14:31

    Każdy wers buduje optymizm życia.