Menu
Gildia Pióra na Patronite

w tego rodzaju zmęczeniu

w tego rodzaju zmęczeniu
szlachetna nuta rozbrzmiewa feerią
konstelacji blednących gwiazd
poranka
w tego rodzaju zmęczeniu
nie dane jest nam zasnąć

w tego rodzaju zmęczeniu
zrozumienie świata jest ograniczone
jak dziecko
szczęśliwe akceptacją napełnione
w tego rodzaju zmęczeniu
brak miejsc na podważanie

w tego rodzaju zmęczeniu
każdy atom natury
składa się na słowo ODDECH
metafizycznie odpływamy
w oceanie estetyki
w tego rodzaju zmęczeniu
7 dni świat buduję

w tego rodzaju zmęczeniu
veni vidi vici —-
.
.
.
.
nabiera na znaczeniu

6199 wyświetleń
72 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!