Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do x.

W tą piękną noc,
Proszę cię otul mnie kocem utkanym z gwiazd..
..Pokaż mi swój świat,pełen rozkoszy i euforii ..
Prowadź mnie drogą ku miłości..
..Ona ma taki czekoladowy smak i pachnie malinami.
W te wiosenną noc , bądź ze mną blisko tak ..
..Ten ostatni raz..
A kiedy będziesz czułe słowa szeptał mi do ucha..
..Choćby kłam..
Bo .. lubię cierpki smak ,twoich kłamstw.

4963 wyświetlenia
31 tekstów
1 obserwujący
  • Nadziana

    3 March 2010, 03:10

    Super tekst, nadawałby się na piosenkę