Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyjątkowo ważny

wtapiać się w jego oczy
aż do nieprzytomności umysłu
ku zatraceniu się spędzać
po koniuszkach jego palców
aż zamknie łagodnie w swojej dłoni
dłoń moją

3343 wyświetlenia
63 teksty
1 obserwujący
  • krysta

    3 April 2015, 00:55

    ładnie...
    pozdrawiam :)