Menu
Gildia Pióra na Patronite

CZAS

Wszytko tak szybko płynie
Zanim pomyślisz czas spłynie
Zanim spojrzysz wszytko się zmieni
Zanim powiesz czas popłynie
Zanim zrozumiesz ,że cię przegonił
Zanim zobaczysz jak szybko spłynał czas
Będzie za późno...

12 770 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
  • piórem2

    26 January 2017, 21:37

    ... nieublagalny