Menu
Gildia Pióra na Patronite

przeczucie

wszystko umiem pokonać
tylko nie tę bezradność
gdy mi wymykasz się z rąk
i stajemy nagle zdumieni
po dwóch stronach tej samej historii

błogosławisz mi
bladym uśmiechem
jakbyś wiedział ile jeszcze mam przejść

zaklinam niebo i ziemię
by zatrzymać cię choćby o krok

ale ja mam ciągle pod górę
przed tobą białe schody

https://www.youtube.com/watch?v=o_1twHhqOOw

137 918 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • mill

    15 July 2016, 19:12

    ....:*...

  • giulietka

    12 July 2016, 08:34

    Zrozumienie zbliża ludzi:) Dziękuję Kasiu!

  • Thebestkasiaa

    12 July 2016, 00:33

    Rozumiem Ciebie doskonale...
    Pozdrawiam serdecznie

  • giulietka

    11 July 2016, 12:21

    Dziękuję, Onejko, zostawiasz to, co najcenniejsze;)

  • onejka

    11 July 2016, 10:27

    czasem brak słów, więc, zostawiam obecność :)

  • giulietka

    9 July 2016, 12:37

    dziękuję;)

  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    piękny !