Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen o Tysi czy Jawa?

Wszystko takie smutne Szare niebiosa nad glowami tych smuklych spojrzen
Tych co utracili swe Marzenia wspomnienia nic wszystko poszlo w pył
Matura piłka Ręczna Nauka wszystko poszlo w piach trach
niechce tylko sie staczac Jarac ćpac
chce zyc normalnie Boze Dopomusz chociaz Jedenn raz
ukoj ukoj me mysli me slowa bóle czyny zloncz
w 1 calosc Chociaz 1 razz Tyś ohh Tyś widze twom postac
ze snu ty jestes mom nadziejom utratom wszystkich chwil wspomnien
ty narodzisz mnie na nowo Tyś ... Czekam Tyś Tone....
Czy jestes iluzjom czy klontwom mom jedynom wiecznej samotnosci?
Moge oplynac caly swiat i cie niezobaczyc mogem pomyslec choc 1 sekunde i
ujrzec twe Oczy niczym zielen zalana szarym powietrzem wedrojacych gwiazd
z kazda łzom tone dalej
z kazdym dniem zyje dalej
z kazdym buchem przychodzisz jak w snach
Gdy Cie brak odalla mi sie caly Swiat
Wiruje gdzies w odalli
By moc
byc zyc
by tkwic w mych myslach sercu tesknoty..
Ukoj ukoj me mysli me slowa bule czyny zloncz
w calosc Chociaz 1 razz Tyśko ohh Tyś widze twom postac
ze snu ty jestes mom nadziejom utratom wszystkich chwil wspomnien
ty narodzisz mnie na nowo ... Czekam
Kiedys widzialem tamten Swiat jest piekny wiesz ..
wiem ze Cie niespotkam
Wiem ze ty tam bedziesz czekac
czuje ze umarlas
Czuje ze czekasz namnie tam
w nicosci pocaluj mnie utul jak
male dziecko do snu
Tysiu Tkwij tkwij w mych myslachh
Tysiu nieodchodz....

chcialbym tylko zebys ten tekst zachowala gdy mnie niebedzie kiedys bo wiem ze jom spotkasz kiedys
na studiach jako kumpele i jej to powiedz bo troche podobna jestes do niej a moze ona to TY hmm

738 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!