Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko ma swoją kolej rzeczy
Cel osiągnięty to wieczne
poczucie niedopełnienia
Sens daje trwanie
I wiara weń kluczem mym teraz

533 wyświetlenia
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!