Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uciekając....

Wszystko jest nie tak.
Czas szybko mija.
Ludzie obiecują,
potem łamią to.
Łzy spływają
nie dając ulgi.
We wszystkim pozostajesz
sam.
Wszystko się pogłębia.
Pojawia się odczucie utraty -
- czego ?
Samotność, obawy, ucieczka.

5729 wyświetleń
55 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!