Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko co mieliśmy poszło w niepamięć
Zakopane wspomnienia
W starcie zdjęć i okładek
Ludzie są tylko na chwile
I chocbys pokonywał dla nich mile
To jesteś
jedynie epizodem
Wkrotcce zapomnianym
Zapijaczoną mordą
Skupiskiem słów nie wypowiedzianych

W tym
Najważniejsza lekcja życiowa
Nie przywiązuje się
człowiek człowieka pokona...

...Obojętnością
Łatwo i
Bez żadnego wrogiego słowa

9101 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!