Menu
Gildia Pióra na Patronite

W dniu urodzin

Wszystkie życzenia to do siebie mają,
że się niestety nigdy nie spełniają.
Zatem w ten Dzień Urodzinowy.
Nie życzę nic prócz ognistej wody
Nie życzę 100 latek życia
bo to trudne do zdobycia.
Nie życzę szczęścia, radości i psoty
Być może ? nie Masz na to ochoty
Życzę natomiast ,żeby jeszcze jakaś chwila
BAJKĄ cudną się skończyła
Wiersz pisany na kolanie,
Cóż zrobić, takie życie
MÓJ PANIE

17 635 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    11 February 2016, 23:17

    a ja życzę by bajka spełniła się :)