Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja pasja

Wszystkie siatkareczki mają ładne tyłeczki,
Wszystkie siatkareczki mają czas na córeczki,
Wszystkie siatkareczki mają rozmiar do eLeczki,
Wszystkie siatkareczki nogami kuszą,
I facetów do uwielbienia zmuszą,
Oni patrzą... patrzą,
I na dziwić się nie mogą
Te nogi nie równają się żadnym innym - nogom!
Każda z nas ma charakterek,
i zazwyczaj z dekoltem sweterek.
Choć są kłótnie, choć są spory
nie rzucimy żadnej pod tory.
Razem się trzymamy
i rywalom radę damy!

12 894 wyświetlenia
114 tekstów
6 obserwujących
  • Seneka 18

    5 September 2010, 09:21

    Na wesoło :) i tak trzymać.Podoba mi się.