Menu
Gildia Pióra na Patronite

Duch.

Wszyscy krzyczą paciorki
A ja rozmawiam z Tobą.
To już prawie halloween

Wyniosą was na ołtarze.

Tęsknię za dniem wczorajszym
Nie można przewidzieć końca.
Już nie narzekam, że pada
I bardzo mi się podobasz.

4827 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!