Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszedłem do pokoju
Zgaszono światło
Zamknięto drzwi
Spadły żaluzje w oknach

Ciemność wchodzi
W moje oczy
Boją się już światła
Lecz skóra modli się
O ciepłe słońce

Na całym ciele czuję
Tęsknotę za dotykiem
Chodzi za mną jak cień
Ból wypełnia pustkę

Przeciążony umysł
Wyłącza świadomość
Ale serce bije dalej
Uparcie pompuje życie

Szukam schronienia
Dla mojego serca
Bo nie ufam już
swojej piersi

Po omacku szukam
klucza do drzwi
Okna nie puszczają światła
Które zostało za drzwiami

https://www.youtube.com/watch?v=FfS8Ru390dI

103 441 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
  • fyrfle

    17 November 2015, 17:04

    A na murach?

  • szpiek

    17 November 2015, 15:44

    Poza tym kontem na Cytatach nie publikuję w Internecie

  • fyrfle

    17 November 2015, 14:04

    Znaczy robisz na kilku frontach? Jurnyś!

  • szpiek

    17 November 2015, 13:54

    Dzięki, Twoja opinia motywuje by częściej tu publikować.
    I ja pozdrawiam, Cię M.

  • giulietka

    17 November 2015, 10:43

    Zatrzymujesz... a ja zaglądam tu zawsze z przyjemnością.
    Pozdrawiam, Cię Mariuszu.

  • fyrfle

    17 November 2015, 10:06

    Tak dotyk podstawą człowieczeństwa, a tym samym zdrowia psychicznego.