Menu
Gildia Pióra na Patronite

***


wszechobecna czysta
nieskończona
boska

pierwotna energia

cząstka ciebie
pozbawiona lęku
gotowa tworzyć rzeczywistość
od zawsze

doświadczeniem natury
miłość

twój dar dla niej

otwórz umysł
we wszechistnieniu
ukojenie

8472 wyświetlenia
99 tekstów
7 obserwujących
  • Cris

    23 September 2016, 19:01

    dobry wiersz