Menu
Gildia Pióra na Patronite

Por suerte , la falta de amor

W szczelinie uczuciowej pozostawiony
Z braku Miłości duchowo zagłodzony
W bliskości Twej słyszę szmer serca
Ufność człowiecza jest jak morderca

Kiedyś z nadzieją, że nadejdzie dzień
Ciągle spogląda Twych oczu blask
Tworząc dla mnie ciągły straszliwy cień
Słowa Miłosne to koszmarny wrzask

Lecz z moją „matką” dla najgłupszych
Nie daje mi odejść w zapomnienie
Przez niesłuchanie zła i słów tworzenie
A Ty nie dotykaj już nigdy myśli mych!

https://www.youtube.com/watch?v=WT-VE9OyAJk

66 744 wyświetlenia
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    4 July 2016, 07:10

    A no takie sytuacje nie należą do najweselszych. Miłego dnia.

  • 3 July 2016, 23:27

    Straszne są te rzeczy, które opisujesz

  • M44G

    3 July 2016, 22:56

    Dzięki. Nie czytałem tego. Śpi słodko.

  • Emilia Szumiło

    3 July 2016, 22:48

    Wow. Krzyk wygnania, zupełnie jak "Precz z moich oczu!" Mickiewicza.