Menu
Gildia Pióra na Patronite

KŁAMSTWA

W swych kłamstwach się gubisz,
flirtować z każdą lubisz.
Serce moje okłamujesz
na mą miłość nie zasługujesz.
deklaracje wciąż cytujesz,
szczerość i prawdę ignorujesz.
Nie licz na to, że będę Cię kochać
kiedy Ty będziesz figlować.
Zostaw moją głowę, moje serce
bo już dłużej Ciebie nie chcę.
Zabierz wszystkie piękne słowa
bo od tego boli mnie już głowa.
Nigdy już nie kłam, że kochasz
bo ja znam prawdę, której Ty i tak nie zmienisz.

10 614 wyświetleń
53 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!