Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nataniel

w swoich malutkich rączkach
co dnia przynosisz mi światło
przypominając o słońcu
co gdzieś tam pod sercem płonie
zbieram dziś szczęścia iskierki
i modlę się
by nigdy nie zgasło
otulam drżącym szeptem
i całą miłość wszechświata
wkładam w te drobne dłonie

synkowi w dniu urodzin

http://www.youtube.com/watch?v=v-9h9byUYHs

137 934 wyświetlenia
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    23 March 2014, 09:21

    Krysiu, dziękuję.

    Romku, pozdrawiam serdecznie:)

    Aniu, dziękuję ja i synek:)

    Adnachiel, bardzo wzruszyłeś mnie tymi słowami, których jednak Ci nie zabrakło;)

    Adamie, dziękuję za życzenia i pamięć także o mamie;)

    Obudziliście we mnie ciepłem swoich słów słońce - jeszcze większe i piękniejsze, niż to za oknami.
    Dziękuję z głębi serca Każdemu z osobna.
    Miłej niedzieli.

  • 22 March 2014, 21:34

    powiem tylko : wszystkiego najlepszego dla synka :) i mamy, bo w końcu jakby nie ona urodzin by nie było ;)

    a wiersz ? jest niczym bicie serca miłością przepełnionego ...i nic więcej nie powiem M. :)

  • Adnachiel

    22 March 2014, 17:06

    Piękno nieskazitelne!
    Napisałaś wiersz w języku aniołów...
    Coś wspaniałego Giuli. Po prostu słów mi brakuje, by komentować.
    "i całą miłość wszechświata"...
    Serce zadrżało.

  • R.A.K.

    22 March 2014, 12:35

    cudny wiersz! :)

    Pozdrawiam Madziu :)

  • krysta

    22 March 2014, 10:53

    urzekająco
    pozdrawiam :)

  • giulietka

    22 March 2014, 09:17

    Dziękuję., Elu, miło to słyszeć. Pozdrawiam.

  • vikkka

    22 March 2014, 09:15

    Prześliczny wiersz pozdrawiam