Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś Zwycięzcą

W świecie iluzji, pełnym wielkich luster,
Gdzie wrogiem jest tylko nasze odbicie.
Otwierasz oczy, mieszkanie jest puste,
Te w którym skarby zbierałeś przez życie...

Podążając za celem, zwieszonym nad niebem,
Żyjemy, jak stado. Inspirowani powietrzem.
Jak ptaki, kluczami lecące w dal, za ziemię,
Zgarniając po drodze... To co najlepsze...

I każdy z nas jest zwycięzcą!

15 093 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!