Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśl

W świecie czystego zła
W świecie brudnej miłości
Tam gdzie razem spacerują
Nieskończona głupota
Z końcem mądrości
Tam gdzie początek
Początek końca świata
Mieszka wszystkim zapomniana
Myśl, co słowa płodzi
Zerwij jej pączkujący kwiat
Ozdób nim ten szary świat

https://www.youtube.com/watch?v=JNl9JSc6Ldg

66 687 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    9 January 2017, 19:37

    Dzięki. Wzajemnie.

  • 9 January 2017, 19:36

    Ładny ;) Spokojnej nocy

  • M44G

    7 January 2017, 16:51

    Mądre słowo czy też głupie, ale z myśli powstaje. Dobrego popołudnia.

  • fyrfle

    7 January 2017, 16:29

    Żadna myśl pustki w mądre słowo nie zapłodni.