Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wstań

Wstań i chodź ze mną
Chcę zabrać Cię do miejsca,
Którego żadne z nas nie zna
Do miejsca, którego nikt nie zna
Niech będzie ono odległe,
Tak dalekie, że przez nikogo nie odkryte

Niech będzie kolorowe,
barwne i radosne jak Ty
Niech będzie miało piękny zapach
Jak fiołek wpleciony w Twoje włosy
Niech będzie jedwabiste
Tak jak jedwabista jest Twoja skóra
Niech będzie cieszyło moje oczy
Tak jak Ty to robisz każdego dnia

Chcę Ci tam zaśpiewać i zatańczę dla Ciebie
Z dala od ludzi przy których jestem marionetką
Z dala od władzy dla której jestem pionkiem
Tylko blisko Ciebie, gdzie cały świat robi się taki mały
Bo Ty stajesz się całym światem

2687 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!