Menu
Gildia Pióra na Patronite

W spa ni ale...

Wstałam prawą nogą
Reszta poszła w zapomnienie
Stojąc na skraju światła
Wszystko załamałam
Kruche to życie...

276 041 wyświetleń
2561 tekstów
190 obserwujących
  • sprajtka

    23 December 2017, 09:21

    Dziękuję

  • 22 December 2017, 10:27

    Ala w SPA Ale
    chyba nie wspaniale?
    A wiersz mi się podobowywuje. :))