Menu
Gildia Pióra na Patronite

szept serca

wśród tylu słów
bez znaczenia
banałów
ulatujących z wiatrem
szukam ciszy
i prawdy
zaklętej w gestach

nie mów nic
posłuchaj
cichego szeptu serca
zrozumiesz
poza tobą jest

pustka ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    29 April 2011, 12:51

    Niesamowite wyznanie... na wskroś przenika duszę objętą Twym szeptem...