Menu
Gildia Pióra na Patronite

WYSPA SZCZĘŚCIA

Wśród szumiących fal oceanu daleko stąd.
Istnieje świat gdzie szczęścia jest ukryty skarb.
Możesz wiedzieć jak dotrzeć tam jeśli tylko chcesz.
Zapytaj więc a głos serca poprowadzi Cię.

I nie zwlekaj.

Bagaż trosk ze sobą spakuj więc i każde z wylanych łez.
Tam w radość wszystko zmienia się i słońca blask dotknie Cię.
Tam na plaży rosną kwiaty których słodka woń.
Uniesie Cię w rozkoszy toń zabierze na marzeń szczyt i spełni każde z nich.

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • Archangel_Marco

    28 March 2012, 14:48

    Forma jest taka, nie inna, co zabija rytmikę- a może tak miało być?
    Cóż, wbrew pozorom rymy też wymagają formy. ;D