Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepewność

wśród rozgrzanych słów
przemykam cicho
niewidocznym lśnieniem
przymocowuję gwiazdy
na suficie w twojej głowie
włączam prąd
twojej świadomości
pukam cicho
w konstelację twoich myśli
przechowuję w kontekstach
słowa do wypowiedzenia
ukradkiem
i przez przypadek
w ciemności rumieńca

3819 wyświetleń
28 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!