Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wśród cieni na zieleni serce się rumieni
Z głową w chmurach bliżej ziemi
Jak na skrzydłach niosą nogi
Polne drogi to dar drogi

5392 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • KnowingSoLittle

    29 December 2016, 00:52

    wdzięczne :)

  • Cris

    19 October 2016, 21:56

    :)