Menu
Gildia Pióra na Patronite

W sprawach zwykłych
W słowach nagłych
W myślach goniących
Gubię się
W pięknych marzeniach
W oczekiwaniach bez końca
We wspomnieniach jak promienie słońce
zastygam czekając ...
wciąż nadziei nie tracąc

4039 wyświetleń
56 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!