Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przystań duchowych pamiątek

Wspomnienia też mają dom
na łące kwiecistej,
leśnej polanie,
bądź na trawce pod drzewem
przy krystalicznym strumieniu,
na moście przy piaszczystym brzegu,
na ulicy, między murowanymi kamienicami,
to zależy od tego, gdzie zostały zasiane
...

37 748 wyświetleń
418 tekstów
37 obserwujących
  • Natuuś

    15 July 2014, 20:11

    oczywiście,
    pozdrawiam również :)

  • dana1596

    15 July 2014, 20:10

    każde wspomnienie ma swojego "pana"...ile ludzi tyle wspomnień:)
    Pozdrawiam

  • Natuuś

    15 July 2014, 19:57

    dziękuję, i również wysyłam pozdrowienia : )

  • krysta

    15 July 2014, 19:06

    ciekawy wiersz...ładny.
    pozdrawiam :)