Menu
Gildia Pióra na Patronite

tęsknota

Wspominam nasze piękne dni
Jak kiedyś byliśmy tylko my
Spacery po plaży, szum morza i zachodzące słońce
A na niebie gwiazdy mrugające

Gdzieś znikło wszystko odeszło hen.
Cóż pozostało tęsknoty cień
Gdzie się podziały tamte godziny
Dokąd odeszły I z czyjej winy.

Zapytać muszę swego ciała duszę
Może coś podpowie skrycie O moim dalszym bycie.
.

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    11 February 2012, 14:33

    Tak wiem , miałam taki nastrój.
    Kiedy wracam do wspomnień robi mi się troszkę smutno.