Menu
Gildia Pióra na Patronite

Presco

Współczuć sobie,
myślą zjadającym duszę,
kawałek po kawałku.
Dlaczego walcze?
Nie walcze dawno się poddałem.
Tylko wy tego nie wiecie.
Udaje,
przed swiatem,
przed rodzina
i znajomymi.
Nikt nie zna moich uczuć
Pytasz czy kochałem.
Nie wiem.
Jak Boga kocham nie wiem.
Pytasz dlaczego?
Bo jestem tylko czlowiekiem
nie ogarniam wszystkiego.

11 147 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!