Menu
Gildia Pióra na Patronite

20.10

osieroconym palcem po niepewnym ciele błądzę
oblizuję wargi tęsknoty spierzchnięte

wskrzeszam mdlejące uparcie ciało
wyswobadzam splątane ręcę
chcę biec ku krańcowi

zapadając w niebyt o Ciebie się ocieram
za mało by poczuć...
w opustoszałych świątyniach
zapalam znicze

2578 wyświetleń
33 teksty
13 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!