Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sakwojaż.

W skórzany sakwojaż
Spakowałem wspomnienia me
Wspomnienia w których jesteś Ty
Już od dawna nie tworzysz moich dni
Jesteś zaczątkiem mych snów
Które choć przyjemne i miłe
Koszmarami są, dlatego bo to są sny

W skórzany sakwojaż
Po dziadku, stary spękany
Odpowiedni na tajemnice
Odpowiedni na historii zło
Włożyłem Cie na jego dno
Schowam lub wyrzucę
Puszczę w zapomnienie
Choć będę ocierał łzy

https://www.youtube.com/watch?v=OScp2u69dOc

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!