Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

W samotności
Za zasłoną ciszy
Ukrywam wewnętrzny ból.

Za każdym uśmiechem,
Krokiem,
Dotykiem ...

Gdy nie widzisz
Zaciskam pięści
Gotowa
Do walki z samą sobą

Na śmierć i życie …

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 17 September 2016, 13:54

    A jeśli on widzi, kiedy Ty tego nie widzisz, ale nie potrafi pomóc?
    Ładne.
    Powodzenia w walce. :))

  • Cris

    17 September 2016, 13:02

    Przemawia wersami.
    Pozdrawiam :)