Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wróżyła cyganka Sebusiowi drogiemu:
- nie zakochuj się dziecko,
nic w kartach po twojemu!
I swe baje prawiła:
- szczęście dookoła, kariera, zaszczyty
lecz miłości nie ma, ni słychu, ni widy!

Nie posłuchał dziecina
co cyganka nakaże,
zakochał się beznamiętnie..
…dziś siedzi i płacze!

dla Mamy AD 06.2014

11 624 wyświetlenia
79 tekstów
0 obserwujących
  • Janya

    28 June 2014, 18:00

    dobrze gdy wiersz rozbawi kiedy siedzi
    się i płacze..;))))))

  • SebikB

    26 June 2014, 10:43

    to nie jest smutne ...ja się rozbawiłem pisząc to...

  • SebikB

    26 June 2014, 08:45

    ...dla mojej Mamy, wie wszystko co będzie, a mówi tylko o dobrych rzeczach...i potem udaje jeszcze zdziwioną...kocham Cię Mamuś...będzie dobrze