Menu
Gildia Pióra na Patronite

towarzysz pająk

w rogu pokoju tuż pod sufitem
zamieszkał sobie pająk, utkał
pajęczynę i czeka na jadło.
mogłabym go strącić miotłą i
wyrzucić za okno, ale boje się,
że ześle dzeczcz lub zabierze szczęście.

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    4 October 2015, 13:58

    pająki, pajączki, pajęczaki mnie lekko straszą te włochate, brrrr

    Piter wiesz jak jest, nieraz lekką ręka coś się napisze ;)

    Wszystkich pozdrawiam :)

  • PetroBlues

    2 October 2015, 18:03

    Ewaa, no cooo Tyyyy, to tylko mały pajączek...:P

    Taki sobie ten wiersz, potrafisz pisać znacznie lepiej.

    Pssst, przyjrzyj się słowu "pajęczynĘ" :)

  • giulietka

    29 September 2015, 11:58

    też tak mam;)

  • Malusia_035

    29 September 2015, 11:25

    bardzo ładny

    Pozdrawiam Motylku :))

  • krysta

    29 September 2015, 10:18

    ;)

  • onejka

    29 September 2015, 09:44

    gorzej jak ukąsi ;)